top of page
Lone Walk

Loopbaanbegeleiding

  • met loopbaancheques van VDAB

  • zonder loopbaancheques van VDAB

  • online met "Loopbaan onder de loep"

Loopbaanbegeleiding

Als psycholoog en vanuit meer dan 15 jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven, begeleid ik jou bij het ontdekken en ontwikkelen van je loopbaanpad. We gaan samen bouwen aan een duurzaam loopbaanplan gebaseerd op je sterke kanten en talenten, vaardigheden en interesses  en we gaan je carrièremogelijkheden verkennen.

Door middel van gesprekken en oefeningen helpt loopbaanbegeleiding jou bij het nemen van weloverwogen loopbaanbeslissingen en het vergroten van je zelfbewustzijn, waardoor je meer voldoening en succes in je carrière kunnen bereiken.

Naast Studio ACT ben ik zaakvoerder van InVia, gemandateerd loopbaancentrum voor VDAB

Meer weten over loopbaanbegeleiding bij o.a hoogbegaafdheid, ADHD, hoogsensitiviteit, ... kijk dan zeker ook eens op de website www.inviacoaching.be

InVia+ loopbaanbegeleiding bij neurodiversiteit

Neurodivergent zijn betekent dat jij een brein hebt dat anders werkt, wat maakt dat jij je soms de vreemde eend in de bijt voelt.  Ik wil de nadruk leggen op "anders" en dat betekent zeker niet "minder", "meer", "abnormaal" ... Neen, anders, evenwaardig anders. Een variatie met talenten en voordelen. Je denkt vaak anders, je communiceert anders, je prikkelverwerking verloopt anders, je waarneming verloopt anders ... kortom, je bent anders bedraadt

Net daarom is het superbelangrijk dat je jezelf, met eigen talenten, interesses, vaardigheden, normen, waarden, ... heel goed leert kennen, deze omarmen en er je loopbaan op leert afstemmen. Wat niet eenvoudig is. Je voelt je waarschijnlijk vaak alleen of "de rare". Je hebt misschien geleerd om te zwijgen en te verdwijnen in de massa.

En dat is super-jammer dat jouw unieke talenten geen zuurstof krijgen.

Ben jij hoogbegaafd?
Herken jij jezelf in AD(H)D? of ASS?

Ben jij hoogsensitief?

Dan is het extra belangrijk je loopbaan hierop af te stemmen.

Unieke behoeften

Leer via loopbaancoaching jouw unieke behoeften en talenten kennen en ontdek samen met een loopbaanexpert hoe je ze kan inzetten in je loopbaan die bij jou past.

Werkplek aanpassing

Misschien is jouw werkgeluk eenvoudig sterk te vergroten door in je huidige werkomgeving aanpassingen te onderhandelen die een wereld van verschil maken om jou te doen floreren.

Vergroten zelfinzicht

Loopbaanbegeleiding kan hen helpen om een dieper inzicht te krijgen in hun sterke en zwakke punten, wat kan leiden tot meer zelfvertrouwen bij  sollitatie gesprekken en op de werkplek.

Zelf acceptatie

Omarm je unieke manier van denken, redeneren en omarm de talenten die daarbij horen. Omarm je unieke sterke kanten en zet ze in in je loopbaan. Bouw de loopbaan die bij je past.

Werk dat bij je past

Loopbaanbegeleiding kan helpen bij het zoeken geschikte beroepen en werkomgevingen waarin jij kan floreren met jouw unieke talenten, vaardigheden en interesses

Stress management

Misschien ben jij sneller over prikkeld Loopbaanbegeleiding kan helpen bij het ontwikkelen van strategieën om  een gezonde balans te vinden tussen werk en privéleven.

Met loopbaancheques van VDAB

  • Woon je Vlaanderen of Brussel?

  • Werk jij al minstens 7 jaar? (of 84 maanden?)

  • Ben jij werknemer of zelfstandige?

  • Heb je de voorbije 6 jaar je loopbaancheques nog niet gebruikt?

Als jij recht hebt op loopbaancheques, dan betaal je zelf slechts 90€ voor 7u begeleiding

Kijk voor alle zekerheid een keer op de website van VDAB of neem contact met ons op

Adres

Graanmarkt 5

3290 Diest

(Tweede verdieping, geen lift)

Telefoon

0484 38 15 83

Email

bottom of page